SCHOONMAAKBEDRIJF |  RAMEN WASSER | ONTMOSSEN | OSMOSE TECHNIEK | HOOGTEWERKEN
INFO@GIGISWINDOWCLEANING.BE

Bel nu : 0488-25 67 02

Ramen wassen of Ruiten wassen

Jouw ramen wassen: hoe gaan we te werk?

Wij hebben twee manieren om ramen te wassen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de traditionele techniek als de osmose techniek. Als gespecialiseert bedrijf wassen wij al jarenlang ramen bij zowel particulieren als bedrijven. Met onze expertise geven wij advies op maat en bekijken we welke methode het beste toegepast kan worden.
 

Wat is de traditionele techniek?

Ramen wassen op de traditionele manier wil zeggen dat we met behulp van ladder, inwasser, trekker en spons jouw ramen weer mooi maken. Deze eeuwenoude methode werkt nog steeds zeer effectief. De traditionele techniek heeft als voordeel dat de kosten laag blijven en het werktempo hoog ligt. Deze methode hebben onze ruitenwassers  uiteraard goed onder knie en zij maken al jouw ramen weer streeploos proper in No Time!

 Wat betekent de osmose techniek?

Osmose water is gefilterd water, zonder mineralen, metalen en zout. In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die de bekende druppels en strepen veroorzaken op je ramen. Bij het ramen wassen met de osmose techniek, maken we gebruik van een telescoopsysteem. We kunnen hierdoor werken tot een hoogte van 18 meter. Daarnaast is deze vorm 100% milieuvriendelijk aangezien er geen zeep of andere middelen gebruikt  worden.  

Tevens kan je bij ons ook terecht voor:

- Reinigen van uw zonnepanelen
- Afwassen van kornissen
- Leegmaken van dakgoten